FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE I DANMARK

Valuta:

Returnering

1. Fortrydelsesret (afkølingsperiode):

Ifølge Direktiv 2011/83/EU har forbrugerne ret til at fortryde, hvilket giver dem mulighed for at genoverveje deres købsbeslutning og ophæve kontrakten uden nogen forklaring. Inden for fjorten (14) arbejdsdage efter modtagelsen af varerne kan kunder benytte sig af denne afkølingsperiode, returnere produkterne for egen regning og modtage en refusion for det betalte beløb uden yderligere spørgsmål.

2. Undtagelse fra fortrydelsesretten:

Kunden har ikke ret til ubegrænset returnering af varerne i tilfælde af aftaler vedrørende:

  • Rabatterede produkter;
  • Varer specielt bestilt efter kundens anmodning og produceret efter deres individuelle krav. Denne kategori inkluderer også alle selvklæbende produkter tilbudt af vores butik, såsom selvklæbende korkruller, selvklæbende korkark, selvklæbende korkbånd, selvklæbende farvede korkark, selvklæbende dekorativ kork, selvklæbende 3D-fliser og andre;
  • Når varer ikke returneres i fulde pakker, f.eks. gulvprodukter;
  • Kemiske produkter som lak og klæbemidler;

3. Returproces og tidsfrister:

Følg disse trin, før du påbegynder returproceduren:

  • Underret vores team mindst én dag før afsendelse af produktet ved at sende en e-mail med oplysninger om din ordre og de varer, du ønsker at returnere;
  • Inkluder den udfyldte "Returformular," som er tilgængelig efter anmodning fra vores medarbejdere, og købsbeviset ved returnering af varerne. Send dem udelukkende til den angivne returadresse, der er angivet under kontakt med os, og mærk pakken tydeligt som en retur;
  • Hvis der blev inkluderet "gratis produkter" i ordren, skal du også inkludere dem i returpakken. Sørg for, at de returnerede varer er godt pakket ind for at forhindre skader under transport. Skader som følge af utilstrækkelig emballage kan medføre, at returen afvises. Kunden skal dække omkostningerne ved returen. Sørg desuden for at placere købsbeviset sikkert inden i pakken for at undgå utilsigtet tab, fejlplacering eller beskadigelse.

4. Tilbagebetaling:

Kunden er ansvarlig for alle direkte omkostninger i forbindelse med returnering af varerne (f.eks. emballering, sikring og forsendelse tilbage til butikken). Butikken vil refundere kunden den fulde værdi af de købte varer på købstidspunktet.

5. Tilbagebetalingsprocedure:

Efter bekræftelse af returneringen af varerne og undersøgelse af deres tilstand for at fastslå manglende defekter eller overdreven brug, vil vi igangsætte tilbagebetalingsprocessen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra modtagelsen af den returnerede vare.

6. Tilstand af varerne:

Varerne skal returneres i deres originale emballage sammen med alle vedhæftede filer, der blev modtaget under leveringen. Kunden er ansvarlig for at pakke varerne korrekt ind for at undgå skader under transport. Værdien af købskvitteringen skal være tilstrækkeligt sikret i pakken for at undgå utilsigtet tab, fejlplaceret eller beskadigelse. Bemærk, at vi ikke accepterer returneringer sendt med betaling ved levering. Efter salg af varerne til en anden køber er butikken ikke ansvarlig for eventuelle defekter i varerne. Vi kan ikke behandle reklamationer vedrørende utilsigtet eller forsætlig skade samt defekter som følge af forkert eller utilstrækkelig brug og vedligeholdelse. Alle reklamationer behandles inden for fjorten arbejdsdage fra modtagelsen. I tilfælde af beskadigede varer vil de blive repareret eller erstattet med en ny vare af samme værdi. Hvis erstatning ikke er mulig (f.eks. på grund af manglende tilgængelighed), vil KORK.PL sp. z o.o. refundere kunden det tilsvarende beløb eller tilbyde andre tilgængelige produkter fra butikken til valg.

7. Tilbagebetalingsmetode:

Hvis betalingen blev foretaget via bankoverførsel til butikkens konto, vil tilbagebetalingen blive behandlet gennem en omvendt bankoverførsel. Hvis betalingen blev foretaget med et debet- eller kreditkort, vil vi refundere beløbet til den kundens kort, der blev brugt til transaktionen. Hvis betalingsbehandlere som PayPal eller Klarna blev brugt, vil tilbagebetalingen blive foretaget på din konto der.

8. Kundesupport:

Kontakt venligst butikken for at bekræfte den nøjagtige returadresse. Forsendelser sendt til en adresse, der ikke er aftalt med KORK.PL, og dem, der ikke blev informeret om på forhånd, vil ikke blive accepteret.

tel.: +48 616 616 911 (PL)
tel.: +48 793 995 445 (EN)
tel.: +49 159 04699518 (DE)
e-mail: biuro(at)kork.pl

Åbningstider: Man. - Fre. 8:00 – 16:00

9. Sprog og jurisdiktion:

Direktiv 2011/83/EU af 25. oktober 2011 om forbrugerrettigheder gælder for alle tvister, der opstår som følge af returpolitikken. Den fastsætter regler vedrørende de oplysninger, der skal gives vedrørende kontrakter, der er indgået på afstand og kontrakter, der er indgået uden for forretningslokaler, samt kontrakter, der ikke er indgået på afstand og uden for forretningslokaler. Derudover regulerer direktivet retten til at trække sig tilbage fra kontrakter indgået på afstand og uden for forretningslokaler og harmoniserer visse bestemmelser vedrørende udførelsen af kontrakter mellem virksomheder og forbrugere samt andre aspekter af disse kontrakter.

sikker betaling
ALTID GRATIS LEVERING
højeste kvalitet
Tilfredshedsgaranti