Om firmaet

KORKKI24.FIVi er et familiefirma, som har specialiseret os i produktion og distribution af højkvalitetsprodukter fremstillet af naturligt kork. Firmaets hovedsæde befinder sig i Poznan i Polen, og takket være særdeles fordelagtige forsendelsespriser til stort set alle egne på jorden kan vi levere vores kork usædvanligt hurtigt og billigt. Internetbutikken med kork fungerer aktuelt i 7 europæiske lande, og tilbyder alle vores kunder den bedste portugisiske kork til de bedst mulige priser.

KORKKI24.FIVores mangeårige erfaring fra branchen og vores medarbejderes omfattende viden garanterer en professionel rådgivning på hele vores omfattende produktsortiment. Vores firma udvikler sig systematisk, og tilpasser løbende vores organisationsstruktur, produkttilbud og salgsstrategi til de betingelser som er dikteret af markedet. Vi ser optimistisk på de perspektiver der for øjeblikket tegner sig for os.
 
KORKKI24.FIVed anvendelsen af vores erfaring og den viden vi er i besiddelse af planlægger vi gennemførelsen af nye investeringer, som vil gøre det muligt at udvikle vores firmas aktiviteter på en stabil og systematisk måde. Vi har et genkendeligt og troværdigtmærke indenfor korkproduktbranchen. Vi reagerer lynhurtigt på vores kunders og forretningspartneres forventninger, og fungerer ikke bare i Polen, men i mange forskellige områder i Europa og resten af verden. Vi værdsætter hæderlighed, retskaffenhed og soliditet. Vores mål er at tilbyde det bedste korkproduktertil den størst mulige gruppe kunder, og til de billigst mulige priser.