FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE I DANMARK

Valuta:

Om firmaet

KORK24.DK Vi er en familieforretning, som specialiserer sig i kork produktion og distribution af naturkork produkter af højeste kvalitet. Takket være vores meget gunstige forsendelsespriser til hele verden, kan vi levere vores korkprodukter utrolig hurtigt og billigt. Vi har over 30 netbutikker i 25 forskellige sprog, hvor vi tilbyder vores kunder den fineste kork Portugal i de bedste priser.


KORK24.DK Vores mangeårige erfaring i branchen og vores medarbejderes omfattende viden garanterer en professionel rådgivning på hele vores produktsortiment, som hele tiden bliver større. Vores firma udvikler sig systematisk, og tilpasser løbende vores organisationsstruktur, produkttilbud og handelsstrategi til de vilkår, som hersker på markedet. Vi ser optimistisk frem til de perspektiver, som tegner sig for os i fremtiden. Ved at bruge vores viden og erfaring har vi til formål at realisere nye investeringer, som vil hjælpe os med at udvikle vores firma stabilt og systematisk.

KORK24.DK Vi er et genkendeligt og troværdigt mærke indenfor korkprodukter branchen. Vi reagerer lynhurtigt på vores kunders og forretningspartneres forventninger både i Europa og i andre dele af verden. Vi sætter stor pris på ærlighed, pålidelighed og troværdighed. Vores mål er at tilbyde en naturkork af den højeste kvalitet til den størst mulige gruppe kunder og til de mest gunstige priser. Bliv vores kunde allerede i dag!
sikker betaling
ALTID GRATIS LEVERING
højeste kvalitet
Tilfredshedsgaranti