FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR.!

Valuta:

Betaling

Vi tager imod følgende betalingsformer:
 
  • Overførsel til bankkonto (IBAN),
  • Betaling med et VISA, Mastercard eller Maestro kreditkort,
  • Betaling gennem PayPal systemet

En betaling med bankoverførsel, kreditkort eller PayPal betyder, at ordren effektueres efter at vi har registreret, at beløbet er indgået på kontoen. Til at gennemføre en traditionel overførsel vil man modtage en ordrebekræftelse via mail, som indeholder IBAN kontonummer, Swift kode samt øvrige nødvendige oplysninger til overførslen af pengene.

Ved betaling med kreditkort eller PayPal bliver man overført til en QuickPay eller PayPal hjemmeside, som tilbyder verdens højeste sikkerhedsforanstaltninger ved betalingsoverførsler. Vi accepterer betaling med følgende kreditkort: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic samt Maestro. Den høje sikkerhed ved betaling med kreditkort sikres blandt andet gennem anvendelsen af sikkerhedsforanstaltninger som 3D Secure (Verificeret af VISA samt MasterCard SecureCode) og SSL 128 bit (Thawte SSL certifikat). En anden løsning, som også garanterer den meget høje sikkerhed af systemet, går ud på, at betalingskortsnumre ikke kommer til internetbutikkens kendskab, og oplysningerne gemmes ikke nogen steder i systemet. Dette er en garanti for kunden, at det er kun ham og hans bank, som har kendskab til kortnumret.

Betaling med overførsel efter modtagelsen af varen og momsfakturaen er kun forbeholdt kunder fra den offentlige sektor, som råder over budgetmidler, dvs. institutioner, universiteter, skoler, hospitaler, biblioteker, museer, osv. Når man lægger en bestilling gennem kurven, beder vi om at vælge betalingsformen ”Overførsel til bankkonto”. Derefter skal man skrive en kommentar til bestillingen med en anmodning om en overførsel med en udsat betalingstid, og angive det foretrukne betalingstidspunkt.
sikker betaling
Gratis Fragt over 250 kr.
højeste kvalitet
Tilfredshedsgaranti